Stiltedag – mini retraite dag 

zondag 7 januari

Met Petra van der Tuin en Mireille van Bragt-Kuster

Nadat we onlangs alweer onze vijfde stilte yoga retraite hebben gegeven en we een aantal keren de vraag kregen of er nog meer meditatie en stilte lessen of workshops worden gegeven in het yogacentrum, willen we graag aan deze behoefte voldoen. Deze dag is echter niet alleen bedoeld voor ex deelnemers van de retraite maar ook voor mensen die nieuwsgierig zijn (geworden) naar de driedaagse retraite in het Hof van Kairos in Winterswijk en graag willen kennismaken met de stilte in combinatie met yoga.

Zo kwamen we op het idee om zo nu en dan een Stilte yoga dag te organiseren waarbij we je mee nemen in de stilte en je langzaam kunt landen in jezelf zodat zorgen, gedachten en hersenspinsels tot rust kunnen komen en het hoofd weer een heldere connectie kan maken met het hart. In het hart huist je intuïtie die nodig is bij het maken van juiste keuzes en het ontvangen van inzichten. Dit stemmetje van je hart schreeuwt niet maar fluistert. Leg daarom je oor te luisteren aan je hart om te horen wat dit stemmetje jou te zeggen heeft.

De stilte is de basis van deze dag maar wordt gecombineerd met yoga, klank en creativiteit.

Het Yogacentrum Stilte in beweging in Oss is een prachtige ruimte, een voormalig kapel waar de stilte en ‘zijns’ energie sowieso al erg voelbaar is en daarom de uitgelezen plek is om helemaal tot rust te komen.

Wanneer: zondag 7 januari
Tijd: 9.00 – 16.30 (aankomst vanaf 8.45)
Kosten: 75 euro incl. lunch  -bestel-

Inclusief thee met wat lekkers erbij en een overheerlijke veganistische lunch gemaakt door Mireille.

 

“Wat je ten diepste bent is datgene wat permanent is;
het stille bewustzijn waarin gedachten
en gevoelens opkomen en weer verdwijnen.”

Erik van Zuydam