Afsluiting seizoen met een feestelijk samenzijn

Zaterdag 8 juli 15.00 – 22.00

voor onze leden

Omdat we zo blij zijn met jullie trouwe aanwezigheid in het yogacentrum en de zomervakantie weer voor de deur staat, leek het ons leuk om dit seizoen feestelijk met jullie af te sluiten.

Dit willen we graag samen met jullie doen op zaterdag 8 juli. a.s.

Vanaf 15.00u ben je welkom om binnen te komen wandelen tot we om 15.30u beginnen met verschillende yogaverrassingen, die door een paar docenten zullen worden gegeven. Tussen 15.30u en 17.30u zal de deur gesloten zijn om onrust te voorkomen in het programma.

Vanaf 17.30 zouden we het dan leuk vinden om samen te eten,  als iedereen wat te eten en te drinken meeneemt gaat dat helemaal goed komen. (potluck) Het liefst vegetarisch, en betreft hoeveelheid wat je normaal maakt. Alles bij elkaar is het dan altijd een tafel in overvloed en gemaakt in liefde.

Na het eten kan ontstaan wat er wil ontstaan…

Van 18.30 tot 19.00 zal Saar zingt optreden samen met Rajen. Misschien gaan we samen een mantra zingen.
Mocht je een muziekinstrument mee willen nemen om je muzikale impulsen met ons te delen dan is dit natuurlijk van harte welkom. Samen zijn, muziek, zang, dans.

Super leuk als je er bij bent, we hopen jullie de 8ste te verwelkomen!

Graag even van te voren opgeven via de mail (uiterlijk vrijdag 7 juli) of je erbij bent zodat we een idee hebben hoeveel mensen er komen. Voor de yoga hebben we maximaal 35 plekken. Het eten en avondprogramma mag je ook apart aansluiten.

Vier je het met ons mee? Meld je dan nu aan via de mail

Gezellig! Tot 8 juli!
Oh ja, entree is gratis

 

 

 

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman