Stiltedag -en intentiedag 

20 januari

Met Petra van der Tuin en Sandra Boer

Deze verdiepende stilte-dag in Yogacentrum ‘Stilte in Beweging’ wordt dit keer gegeven door *Petra van der Tuin en Sandra Boer.

Naast de gebruikelijke meditatie momenten begeleiden we een intentie cirkel waar er om de beurt aandacht is voor ieders verlangen. In stilte richten we ons op de universele energie. Van daaruit komt er helderheid, inzicht en heling. Een eenvoudige, zachte en effectieve bekrachtiging van wie jij bent!

‘s Middags mag je je totaal ontspannen en je wentelen in een heerlijk en helend klankbad. Daarna nodigen we je uit om rustig in beweging te komen en is er ruimte om te delen zodat je na afloop het ‘gewone leven’ weer in kunt.

De dag zal grotendeels in stilte plaatsvinden omdat niets is zo krachtig en effectief is als de stilte wanneer je hunkert naar rust in lichaam en geest. Het hoofd vaak vol met gedachten, het lichaam, een complex systeem, met vele sensaties zoals pijn, ongemak, tintelingen maar ook emoties die zich op kunnen dringen zoals angst, verdriet en boosheid.
Door er met je aandacht bij te blijven in plaats van afleiding zoeken of ervan weg te lopen, lost de onrust langzamerhand op. Zelfs na een dag kun je dit effect al duidelijk voelen.

Een hele dag stil zijn helpt je om de fluistering van je innerlijke stem te horen en brengt je in contact met wat je dromen en verlangens werkelijk zijn. Het ego kan je daarvan uit bescherming weghouden en zelfs weerstand oproepen.

De stilte en intentie dag is er voor iedereen die er kennis mee wil maken maar ook voor mensen die al ervaring hebben.

*Deze stilte dag is anders van opzet dan de voorgaande stiltedagen georganiseerd door Mireille en Petra. Een ander duo betekent een ander programma :-)

Sandra en Petra zijn al jarenlang samen actief op ‘het pad’ van bewustwording en spiritualiteit. Waar ons beider hart naar uitgaat is om jou bij jezelf te brengen en je uit te nodigen om te zijn zoals je bent. Als je jezelf bent dan ben je authentiek en kun je iets doen met je leven wat uniek is en echt bij jou past. Dit was ook onze zoektocht.

Yogacentrum Stilte in beweging in Oss is een prachtige ruimte, een voormalig kapel waar de stilte en ‘zijns’ energie voelbaar is en daarom de uitgelezen plek is om helemaal tot rust te komen.

Voor aanmelding graag een mailtje naar een van ons dan krijg je een bevestigingsmail met nog wat aanvullende info.
petravandertuin@gmail.com
sandra@nieuwewereld.nu

Wanneer: zondag 20 januari 2018
Tijd: 9.00 – 16.30 (aankomst vanaf 8.45)
Kosten: 75 euro incl. lunch
Yogacentrum Stilte in beweging Verdistraat 87 Oss

 

“Wat je ten diepste bent is datgene wat permanent is;
het stille bewustzijn waarin gedachten
en gevoelens opkomen en weer verdwijnen.”

Erik van Zuydam