#annekevanlee#mindfulnessyoga oss

Anneke van Lee

Levenscoach, natuur en wandelcoach, mindfulnesstrainer, yogadocent, stylist en kunstenaar.
Verbinden
Ik hou mij bezig met wat er zich allemaal afspeelt in de binnen- en buitenwereld van mensen. Mijn belangstelling en nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, de liefde voor kunst en schoonheid is dan ook meer dan oprechte interesse. Het is de manier waarop ik het leven ervaar; ‘alles is met alles verbonden’.
Meebewegen
Meebewegen tussen yin en yang, stijf en soepel, groot en klein, warm en koud, hard en zacht, boos en blij. Zo goed als mogelijk laveren tussen de uitdagingen en valkuilen op je levenspad.
In de ontmoetingen met mensen die mij om richting vragen. Is het iedere keer weer fascinerend om samen te onderzoeken welke beweging, (letterlijk en figuurlijk) het best past. Zodat harmonie en balans hervonden of herkent kan worden.
Aandacht
In eenvoud, ontrafelen, hoewel vereenvoudigen op zichzelf al een hele klus kan zijn. Je hebt niets meer dan jezelf nodig, vertrouwen, geduld , acceptatie, en liefdevolle aandacht om die reis naar binnen te maken.  Centraal daarbij staat het ontwikkelen van aandacht. Ongekleurd en direct kijken naar de ervaringen die zich in het hier en nu voordoen, zonder oordelen, zonder te analyseren en zonder verwachtingen.
Leraar
Ik heb in de afgelopen jaren mogen leren, verkennen, werken, ervaren en genieten van bijzondere ontmoetingen, wijze leraren en krachtige coaches. Nu, 52 jaar oud, moeder van 2 prachtige dochters,  levenspartner en baasje, zijn zij vaak, naast alle anderen, mijn grootste leraren.
Ik hoop hier in dit prachtige yogacentrum een zachte en vriendelijke bijdrage te leveren op het pad van yoga en mindfulness, een pad dat leidt naar inzicht, innerlijke vrijheid en een gezonde energiehuishouding; opdat het een inspiratiebron mag zijn voor het dagelijkse leven.

Yoga is de kunst van het vreugdevol leven.