petravandertuin

Petra van der Tuin

Mijn naam is Petra van der Tuin. In 1999 maakte ik een grote ommekeer mee in mijn leven na een jarenlange moeizame en eenzame strijd in en buiten mij. Ik was op zoek naar Waarheid, heling en liefde. Door de stap de zetten om een psychosociale opleiding te gaan doen veranderde mijn hele leven. Ik kwam terecht in een achtbaan waarin ik onderweg de ene sluier na de andere afwierp. Het werd een avontuurlijke, spannende soms onstuimige maar ook wonderlijke rit waarbij ik me in vertrouwen en overgave mee liet voeren door het landschap van mijn ziel.

Ik kwam erachter dat ik mijzelf het meest direct ontmoette in de stilte. Ik werd me bewust van de diepere lagen in mezelf die er altijd al waren maar nog onder een laag stof hadden gelegen. Degene die ik altijd dacht dat ik was begon stukje bij beetje te verdwijnen en een stille, zuivere en liefdevolle kern werd steeds meer voelbaar. Mijn verlangen is om anderen vanuit de Stilte, klank, aanraking en creativiteit contact te laten maken met de essentie van wie ze werkelijk zijn,

Petra geeft energetische healingen waarbij ze je helemaal in het lichaam weet te brengen en daarnaast spanning en blokkades wegneemt. Ze maakt zielscreaties in opdracht op aquarelpapier van 30 bij 40 cm. gemaakt met ecoline en potloden incl. een persoonlijke boodschap en een consult, live, telefonisch of via skype. Kijk eens op haar facebookpagina: Petra Sakina;s art gallery.

Petra geeft de les Ontspannen en ontvangen op woensdag 20.45 tot 21.45 (zit in het abonnement)

Yoga is de kunst van het vreugdevol leven.