Je eigen Akasha kronieken lezen

zaterdag 20 april en zondag 21 april

De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld krachtig en met plezier in te nemen. Zo ook tijdens het Paasweekend 2019. In een plezierige én integere setting leert Joyce je readen in de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken verstrekken jou gedoseerd en op een liefdevolle, integere manier informatie over: talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En ze ondersteunen energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen. De uitwisseling binnen de cursusgroep leidt altijd weer tot superplezierige en ontroerende ontmoetingen.

Zaterdagochtend maak je kennis met de toegang tot dit lichtveld waarin alle informatie over alle zielen is opgeslagen. Om 13u delen we een (meestal overheerlijke) potluck lunch met elkaar. ‘s Middags begeleidt Joyce je stap voor stap bij de allereerste reading voor een van je groepsgenoten. ‘s Avonds kun je ervoor kiezen met elkaar of alleen te eten en overnachten in Oss (niet inbegrepen). Er zijn diverse leuke eetgelegenheden en overnachtigsmogelijkheden in de buurt, om er een prachtig weekend weg van te maken, vol verbinding, plezier en liefde.

Zondagochtend kijken we even hoe iedereen erbij zit na zijn of haar eerste ervaringen met de Akasha Kronieken. Er is ruimte om te delen, er is begrip en er is informatie. En daarna kijken we wat er die ochtend nodig is om de volgende stap in onze ontwikkeling te maken. Om 13u is er weer een potluck lunch. ‘s Middags wisselen we met elkaar readingen uit om onze ervaring uit te breiden en vragen naar de oppervlakte te laten komen. Deze bespreken we daarna in de groep. Waarna we met elkaar de cursus zullen afronden. Indien gewenst kun je de volgende dag deelnemen aan de PaasSwop op dezelfde locatie. Een ontspannen bijeenkomst voor Akasha-Readers, waarin alle niveaus welkom zijn om met elkaar te oefenen in het readen, te leren over onszelf en vooral plezier te hebben. Dit is een aanrader voor kersverse readers!

BASISCURSUS

In de Basiscursus Akasha Kronieken Readen leer je de Akasha Kronieken openen. Na de cursus heb je dus in elk moment beschikking over begeleiding op jouw levenspad bij belangrijke levenskeuzes, spirituele vragen, traumaverwerking en dagelijkse vragen over de relatie met de mensen om je heen, je werk, je gezondheid, etc. Je leert de Kronieken ook te openen voor anderen, zodat jij de grote wijsheid, heling en liefde van dit lichtveld ook beschikbaar kunt stellen aan de mensen om je heen.

Persoonlijke, spirituele en maatschappelijke ontwikkeling
Daarnaast zetten de Akasha Kronieken je tijdens deze cursus verder in je kracht. Via de situaties en vragen die zich op dit moment in jouw leven voordoen, wordt je persoonlijk begeleidt naar de diepte van jouw hart, waar waarheid en liefde heersen. Van daaruit kun jij je soepeler en krachtiger manifesteren in de wereld. Angsten, beperkende overtuigingen, frustraties en vooral talenten en kwaliteiten worden gezien. Hiermee wordt ruimte gemaakt voor een nieuw leven waarin jouw potentie en levensplezier vrij komen.

Tijdsinvestering
De cursus bestaat uit 4 lesblokken. De cursus is niet puur technisch van aard. Het is een investering in verdieping van zelfliefde en zelfontwikkeling. Behalve tijd, vraagt de cursus dus aandacht en toewijding.

Opbouw van de cursus

Les 1
De groep ontvangt een welkomsreading vanuit de Akasha Kronieken
Je ontvangt basistheorie over de Akasha Kronieken
Je doet je eerste ervaring op met het openen van de Kronieken voor jezelf
Je krijgt een opdracht om je relatie met de Kronieken verder te onderzoeken

Les 2
We leren van elkaar door bespreking van onze eerste ervaringen
Je ontvangt aanvullende basiskennis over de Akasha Kronieken
Joyce begeleidt je bij je eerste ervaring met het openen van de Kronieken voor een medecursist
We bespreken onze eerste ervaringen met het openen van de kronieken over het leven van een medecursist

Les 3
Met een medecursist oefen je het openen van de Kronieken aan de hand van een opdracht over jullie leven
Joyce zoomt verder in op datgene wat aandacht vraagt binnen deze specifieke groep

Les 4

Je krijgt een gevorderde opdracht om te oefenen met het openen van de Kronieken voor een medecursist.
Joyce zoomt verder in op datgene wat aandacht vraagt ter voorbereiding op zelfstandig werken met de Kronieken
Uitwisseling ‘Hoe ga je met je huidige kennis en ervaring verder na de cursus’?

Na de cursus
Na de Basiscursus heb je de eerste stappen gezet op jouw individuele pad met de Akasha Kronieken. Je kunt van hieruit je relatie met hen verder verdiepen. Daarom geef ik je toegang tot mijn netwerk van Akasha readers, zodat je 7 dagen per week in een veilige omgeving readings met elkaar kunt uitwisselen en kunt verfijnen in de kunst van het readen. Als je hier graag begeleiding bij wilt, dan ben je van harte welkom bij de Verdiepingscursus. Verder is het boek ‘Akasha Kronieken, het archief van de ziel’ van Linda Howe een aanrader.

Data, locatie en kosten
Deze Basiscursus is een Paascursus! Omdat het zo’n mooie tijd is om dan in de Kronieken te verblijven. Hij vindt plaats op zaterdag 20 en zondag 21 april 2019 van 10u tot 17u in het mooie Yogacentrum Stilte in Beweging in Oss. De 4 lessen hierboven vinden dus in 2 dagen plaats. Deze Basiscursus kost 350 euro (incl. btw voor particulieren, excl. btw voor bedrijven). Inschrijven doe je hier. Als je eerst nauwkeuriger wilt bepalen of dit iets voor jou is, kun je een afspraak maken voor een individuele reading met Joyce (via Skype/WhatsApp).

Volgende cursus?
De volgende Basiscursus is van 22-29 juni 2019 op Landgoed l’Huy Préau in het natuurgebied Morvan in Midden-Frankrijk. Meer informatie daarover lees je hier. Wil je bericht ontvangen wanneer de najaarscursus is? Schrijf je dan in voor  de Nieuwsbrief.

De docent
Joyce Veldsink is een speelse, compassievolle en duidelijke Akasha docent, transformatiecoach, healer en Qi Gong docent. Joyce helpt je bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met jeZelf. In die verbinding ontspan je ten diepste en ervaar je zingeving. Het leven stroomt en je voelt dat er voor je gezorgd wordt. Je doet de dingen die je graag doet en de dingen waar je goed in bent. Jouw liefde wisselt uit met die van de mensen om je heen. In deze verbinding met jeZelf vind je de plek in de wereld waar je je thuis, zacht en krachtig voelt. De ervaring van moeiteloos leven is wat Joyce iedereen gunt. Daarom begeleidt zij mensen individueel vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid in Drunen en online in binnen- en buitenland. En geeft zij groepslessen en –cursussen bij bewustzijnscentra en in bedrijven in binnen- en buitenland.

Voorwaarden cursus
Soms lopen dingen anders dan jij en ik gedacht hadden. Om in dat geval allebei te weten waar we aan toe zijn, heb ik de onderstaande voorwaarden opgesteld:

Je plaats in de cursus is gereserveerd nadat het cursusgeld ontvangen is. Mocht je je bedenken, dan krijg je tot 8 weken voor de start van de cursus het cursusgeld terug, met inhouding van 75 euro organisatiekosten. tot 4 weken voor de start van de cursus wordt de helft van het cursusgeld geretourneerd. Vanaf 4 weken voor de eerste les en tijdens de cursus ontvang je geen cursusgeld terug. Indien je de cursus niet kunt starten of afmaken wegens onvoorziene ernstige omstandigheden, dan kijk ik graag naar een oplossing met je. In het uitzonderlijke geval dat Joyce een cursus annuleert, krijg je het volledige cursusbedrag terug. Indien je je aanmeldt voor een cursus geef je Joyce toestemming om je naam, emailadres en telefoonnummer te bewaren en gebruiken voor facturering en reguliere, directe klantcontacten. Zij geeft je gegevens niet door aan derden. Heb je vragen over deze voorwaarden? Neem dan gerust contact op met Joyce.

MELD JE AAN VOOR DEZE BASIS CURSUS

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman