Je eigen Akasha kronieken lezen

zaterdag 20 april en zondag 21 april

De Akasha Kronieken helpen je om jouw unieke plek in deze wereld krachtig en met plezier in te nemen. Zo ook tijdens het Paasweekend 2019. In een plezierige én integere setting leert Joyce je readen in de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken verstrekken jou gedoseerd en op een liefdevolle, integere manier informatie over: talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En ze ondersteunen energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen. De uitwisseling binnen de cursusgroep leidt altijd weer tot superplezierige en ontroerende ontmoetingen.

Zaterdagochtend maak je kennis met de toegang tot dit lichtveld waarin alle informatie over alle zielen is opgeslagen. Om 13u delen we een (meestal overheerlijke) potluck lunch met elkaar. ‘s Middags begeleidt Joyce je stap voor stap bij de allereerste reading voor een van je groepsgenoten. ‘s Avonds kun je ervoor kiezen met elkaar of alleen te eten en overnachten in Oss (niet inbegrepen). Er zijn diverse leuke eetgelegenheden en overnachtigsmogelijkheden in de buurt, om er een prachtig weekend weg van te maken, vol verbinding, plezier en liefde.

Zondagochtend kijken we even hoe iedereen erbij zit na zijn of haar eerste ervaringen met de Akasha Kronieken. Er is ruimte om te delen, er is begrip en er is informatie. En daarna kijken we wat er die ochtend nodig is om de volgende stap in onze ontwikkeling te maken. Om 13u is er weer een potluck lunch. ‘s Middags wisselen we met elkaar readingen uit om onze ervaring uit te breiden en vragen naar de oppervlakte te laten komen. Deze bespreken we daarna in de groep. Waarna we met elkaar de cursus zullen afronden. Indien gewenst kun je de volgende dag deelnemen aan de PaasSwop op dezelfde locatie. Een ontspannen bijeenkomst voor Akasha-Readers, waarin alle niveaus welkom zijn om met elkaar te oefenen in het readen, te leren over onszelf en vooral plezier te hebben. Dit is een aanrader voor kersverse readers!

BASISCURSUS

Voor meer weten of de actuele informatie betreft de basiscursus die Joyce geeft, verwijs ik met liefde graag door naar haar site:

www.joyceveldsink.nl

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman