De Akasha kronieken Reading

vrijdag 23 november
20.30 – 21.45

met Yoyce Veldsink van Praktijk Healing en Helderheid

Akasha Groepsreading
Op vrijdagavond 23 november geeft Joyce Veldsink een groepsreading vanuit de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken is een liefdevol lichtveld met een hele hoge frequentie, dat jou helpt je om jouw unieke plek in deze wereld krachtig in te nemen. De Akasha Kronieken verstrekken je gedoseerd en op een hele liefdevolle en integere manier informatie over: je talenten, relaties, gedachten- en gedragspatronen, ziekten, kindertijd, voorouderlijke lijnen, andere levens, etc. En bovendien ondersteunen ze je energetisch met transformatie. Het doel is dat jij met meer begrip en liefde gaat genieten van je eigen levensreis. En dat je je talenten volledig ontvouwt, ten bate van jezelf en de wereld om je heen.
Je bent 26 oktober vanaf 20.15 uur welkom bij Yogacentrum Stilte in Beweging. Deze avond is toegankelijk voor iedereen en vol inzicht, liefde en plezier. Joyce zal de Akasha Kronieken openen voor de hele groep. Er is ook ruimte voor een aantal persoonlijke vragen. Deze avond is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Akasha Kronieken en met Joyce. Bij voldoende interesse zal zij komend voorjaar een Basiscursus Akasha Kronieken aanbieden, waarin je zelf leert om de Akasha Kronieken te openen.

Locatie: Yogacentrum Stilte in beweging Verdistraat 87 Oss
Tijd: 20.30 – 21.45 (inloop vanaf 20.15)
Meer info: www.JoyceVeldsink.nl.
Aanmelden via info@joyceveldsink.nl
Entree;  contant gepast betalen bij binnenkomst, 16,50 BESTEL 

 

Review na aanleiding van een week die ze deze zomer gaf in L’Huy Preau – Frankrijk

 ‘Toen ik de Cursus Akasha Kronieken Lezen zag, riep alles in mijn lijf meteen ‘ja!’ Zo’n duidelijke ja had ik nog niet eerder gevoeld. De cursusweek ligt nu achter mij Ik heb het gevoel dat er in mij een aardverschuiving heeft plaatsgevonden. En de integratie is gaande.

Wat een prachtige, intense week  in een bad van licht en liefde. De begeleiding van Joyce en Wilhemien heb ik ervaren als integer, liefdevol, aards op een heerlijke plek met lekker eten. Wij zijn liefdevol begeleid bij onze eerste stappen op het pad van de Akasha Kronieken. Het heeft mij verdieping gebracht en contact laten maken met een diep spiritueel gevoel vanuit een andere dimensie.

Ik ben intens dankbaar voor deze week, waarin veel ruimte was voor mijn persoonlijke groei. En ik besef me dat dit pas het begin is van nog zoveel meer ervaringen in het contact met de Akasha  kronieken.

In liefde en dankbaarheid, 

Trudy van Batenburg
Wormer, 19 augustus 2018

joycefoto

 

 

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman