Workshop Mindfulness met Marie-Louise

Waar: Yogacentrum Stilte in Beweging
Wanneer: zondag 1 maart 2020
Tijd: 10.00 -12.30
Kosten: 25 euro voor niet leden en 12,50 voor leden!

Info:

Heb jij dat ook wel eens, dat je hoofd overloopt van allerlei gedachten die je niet stop kunt zetten? Dat je met van alles tegelijk bezig bent, maar nergens echt voldoening van hebt? Dat je ‘als vanzelf ‘dingen doet die je eigenlijk niet wil doen?
In deze workshop staan we stil bij hoe we soms leven op onze ‘automatische piloot’. En ervaar je hoe het is om je meer bewust te zijn van wat je doet en van wat er om je heen gebeurt. Dit doen we aan de hand van thema’s en oefeningen uit de Mindfulness, o.a. meditatie, bodyscan en een vorm van rustige yoga: door met gerichte aandacht in het hier en nu te zijn, zonder oordeel, kunnen we verschil ervaren tussen ‘automatisch doen’ en ‘bewust zijn’.
Mindfulness leer je niet op één ochtend. Wel kan deze workshop je mogelijk inspireren om je dagelijkse dingen met wat meer aandacht te gaan doen, waardoor je mogelijk andere keuzes maakt, meer passend bij wat jij werkelijk wil.
Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al enige meditatie- of yoga-ervaring hebben. Als je twijfelt of deze workshop op dit moment passend is voor jou, neem dan vooraf contact op met de docent of, als je psychotherapie volgt, met je behandelaar.

Meld je snel aan, want er is maar plaats voor maximaal 10 deelnemers!

Workshop Lente Yin yoga & klank-lig healing

met Petra en Judith

Waar: Yogacentrum Stilte in Beweging
Wanneer: Vrijdag 27 maart 2020
Tijd: 19.30u – 21.30u
Kosten: 25 euro voor niet leden en 12,50 voor leden!

Info:

Na een lange donkere periode worden de dagen weer langer, zachter en lichter. De tijd van nieuw leven komt er weer aan. Groene twijgjes aan de bomen,  leuke kleurige lente-bloemetjes komen weer te voorschijn. Het is tijd voor de lente!
De behoefte om weer naar buiten te gaan is bij velen weer groter aan het worden en daarom is het des te belangrijker om af en toe de tijd voor jezelf te nemen, om je lichaam te ontspannen waardoor het zich weer kan opladen met positieve en nieuwe energie.
Na het succes van onze vorige avond het afgelopen najaar, organiseren wij weer een Yin yoga avond gevolgd door een klank-lig healing. Judith neemt je mee in een serie Yin houdingen gericht op de lente, waarbij je de tijd krijgt om alle aandacht in en bij jezelf te brengen en Petra zal tussendoor ondersteunende  klanken maken die dit zullen versterken. Aansluitend op de Yin yoga les is er een lange klank-lig- healing waarbij je diep kunt ontspannen.  Petra zal spelen op verschillende instrumenten waaronder de gong, klankschalen en de nada tarangini en daarnaast zal ze ook haar stem gebruiken.
Dat wat er loskwam tijdens de yin yoga oefeningen kan op deze manier mooi integreren in lichaam en geest. En zo ben je helemaal klaar voor al het nieuwe wat er wil gebeuren in het nieuwe seizoen.

Meld je snel aan, want er is maar plaats voor maximaal 15 deelnemers!

 

Aanmelden voor de workshops kan via: yogacentrum@stilte-in-beweging.nl
Als je gebruik maakt van de FiTNEZZplaza app, dan kun je je ook via de app aanmelden.
(Klik dan in de app op ‘Abonnement’en vervolgens op Abonnement/Cursus afsluiten’. Hier kun je de workshop ook vinden.)