Workshop Lente Yin yoga & klank-lig healing

met Petra en Judith

Update 15 maart 2020: gezien de ontwikkelingen rondom de bestrijding van het Coronavirus zal deze workshop worden verzet naar een ander moment. We houden de deelnemers van deze workshop op de hoogte!

 

Deze workshop is VOL! We zullen in het najaar een nieuwe workshop geven.

Waar: Yogacentrum Stilte in Beweging
Wanneer: Vrijdag 27 maart 2020
Tijd: 19.30u – 21.30u

Info:

Na een lange donkere periode worden de dagen weer langer, zachter en lichter. De tijd van nieuw leven komt er weer aan. Groene twijgjes aan de bomen,  leuke kleurige lente-bloemetjes komen weer te voorschijn. Het is tijd voor de lente!
De behoefte om weer naar buiten te gaan is bij velen weer groter aan het worden en daarom is het des te belangrijker om af en toe de tijd voor jezelf te nemen, om je lichaam te ontspannen waardoor het zich weer kan opladen met positieve en nieuwe energie.
Na het succes van onze vorige avond het afgelopen najaar, organiseren wij weer een Yin yoga avond gevolgd door een klank-lig healing. Judith neemt je mee in een serie Yin houdingen gericht op de lente, waarbij je de tijd krijgt om alle aandacht in en bij jezelf te brengen en Petra zal tussendoor ondersteunende  klanken maken die dit zullen versterken. Aansluitend op de Yin yoga les is er een lange klank-lig- healing waarbij je diep kunt ontspannen.  Petra zal spelen op verschillende instrumenten waaronder de gong, klankschalen en de nada tarangini en daarnaast zal ze ook haar stem gebruiken.
Dat wat er loskwam tijdens de yin yoga oefeningen kan op deze manier mooi integreren in lichaam en geest. En zo ben je helemaal klaar voor al het nieuwe wat er wil gebeuren in het nieuwe seizoen.