Overige activiteiten binnen het Yogacentrum

Wij verhuren onze ruimte ook aan andere activiteiten en workshop die te maken hebben met bewustzijn vergroten. Onze mooie ruimte en sfeervolle voormalige kapel vraagt om deze activiteiten om zo nog meer mensen te mogen dienen.

Voel jij je ook aangetrokken tot onze ruimte en zou je deze willen huren voor jouw activiteit, neem dan contact met ons op. We helpen je daarbij graag om je activiteit onder de aandacht te brengen om zo ook jouw passie te leven….

#blij van zingen # annet vervoort# mantrazingen # stembevrijding # stemcoach

Zondag 8 april 20.00 – 21.30
Mantrazingen 

Er zijn twee wonderen. Het wonder van de muziek en het wonder van de stilte. Op een mantra avond verbinden we deze met elkaar. We zingen mantra’s, korte teksten in verschillende talen op een eenvoudige melodie; de kracht zit in de herhaling. En we zijn stil; ruimte voor onze gedachten en het natrillen van de muziek. Zangervaring is niet nodig, je hoeft niet je best te doen, jouw stem is prima zoals die is! Samen zingen, samen stil zijn, zorgt voor verbinding!

De avond wordt geleid door Annet Vervoort, stembevrijder/stemcoach
De begeleiding op piano: Maurice Hamilton We starten om 20 uur en zingen tot 21.30 uur. De kosten bedragen  €10,-

Aanmelden: stuur een email naar info@blijvanzingen.nl, waarna de deelname, na betaling, bevestigd wordt.

 

#blij van zingen # annet vervoort# mantrazingen # stembevrijding # stemcoach

Zaterdagmiddag 21 april

Workshop Stembevrijding:  “Wat je zingt ben jezelf”

Als jij je geluid laat horen, hoeft het niet mooi te zijn. Wat is mooi? Jouw binnenste klanken laten klinken. Samen creëren we een veilige sfeer. Ontspanningsoefeningen brengen je in het hier en nu. We improviseren en alles is goed. Door geluid te geven aan je emoties lossen ze op. Je ervaart opluchting, ruimte. Je merkt dat je nog nooit zo lang hebt in en uit geademd, jezelf de tijd hebt gegeven. Je laat je verwonderen, ontroeren en stemt steeds meer af op jezelf, op jouw geluid. Wat je zingt ben jezelf!

De workshop wordt gegeven door Annet Vervoort, stembevrijder/stemcoach:

“Ieder maakt z’n eigen reis. Maak ‘m zingend. Ik vergezel je graag!
Omdat jij het bent, jouw geluid is puur, uniek, authentiek. Daarom wil ik je ontmoeten en naar je luisteren en samen onze eigen stem laten klinken.
Ik beloof jou mijn zuiverheid, mijn humor, mijn integriteit. Welkom!”

Maximaal 12 deelnemers/ minimaal 6 deelnemers  Kosten bedragen €35,-

Aanmelden: stuur een email naar info@blijvanzingen.nl waarna de deelname, na betaling,  bevestigd wordt

 

#gong concert # yogacentrum oss

Zaterdagmiddag 14 april Soundhealing
Ligconcert met gongbad
met Frits en Yvonne van Heart 2 heart connection

Laat je meedrijven op de klanken van gongen, heldere kristallen en Tibetaanse klankschalen, een kristallen didgeridoo, een grote sjamanentrommel, een Zonnegong (80 cm), een Oergong (100 cm), twee Symphonic gongs (102 & 71 cm), een Oude wijze aarde gong verbonden met de 12 Kristalsteden in moeder aarde (107 cm), een Zonsondergang gong (90 cm) en diverse andere instrumenten en ervaar de helende werking van dit festijn.

De gong is een van de oudste helende instrumenten hier op moeder aarde, haar resonantie werkt op celniveau en tot diep in jouw essentie. De gong is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken,  hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen.  Ze opent de deur naar jouw eigen ‘innerlijke helingstuin’, de plek waar jouw zelfhelend systeem optimaal werkt. Eenmaal in contact met dit diepe niveau,  gaat de set van 10 zeldzaam heldere kristallen klankschalen, in samenwerking met de aanwezige vreugdevolle Dolfijnen Energie, ondersteunend  werken voor de heling die op dat moment bij jou past.

Datum: Zaterdag 14 april 14.00 – 16.30 uur Kosten: € 30,00 p.p.

Meebrengen:   een dikke mat of matrasje om op te liggen (een tuinstoelkussen kan ook uitkomst bieden), een deken of slaapzak, hoofdkussentje en comfortabele kleding aantrekken. Een yoga mat is NIET voldoende om twee uur op te liggen. Reserveren en info: yvonne@Heart2HeartConnection.nl

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman