Tarieven

Yoga abonnement 
1 x per week 38,95 euro per maand

Onbeperkt 51,95 euro per maand

Je kunt altijd een proefles mee doen. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden maar je kunt gewoon naar de les komen in het yogacentrum. De proefles is éénmalig gratis. Daarna kun je of een abonnement afsluiten of een losse les volgen voor €12 ,- . Dit geld graag contant aan de aanwezige docent geven.

Variabele lestijden:
Je mag komen, wanneer jij dat wilt en hoeft niet van tevoren op te geven. Eventuele gemiste lessen mag je op andere dagen inhalen op het moment dat het jou past.

Tevens mag je gebruikmaken van de faciliteiten van FiTNEZZplaza. De mensen die een 1x per week abonnement hebben, mogen ook 1x week meedoen op de Euterpelaan. Kun je een keertje niet? Geen probleem, dan kun je een andere week gewoon twee keer komen (geldt voor beide locaties). Degenen die een onbeperkt abonnement hebben afgesloten, mogen ook onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten op de Euterpelaan. Ga voor meer informatie naar www.fitnezzplaza.nl of kom voor een rondleiding naar Euterpelaan 3a Oss (naast het Golfbad).

De betaling van de abonnementen gaat per maandelijkse automatische incasso. De betaling is vooraf en zal door ons aan het begin van de maand van je rekening worden geïncasseerd met daarbij de eerste maand de gevolgde lessen vanaf moment van inschrijving van de 1 ste van de maand. Er wordt éénmalig 20 euro inschrijfgeld in rekening gebracht.

Het lesgeld is een termijnbetaling die is gespreid over 12 maanden. Dat betekent dat de betaling doorgaat tijdens vakanties.

Het lesgeld wat je maandelijks betaalt is een gemiddelde over een jaar. Tijdens schoolvakanties, zomer, kerst etc. is er op beide locaties een aangepast lesrooster.

Bedrijfsfitness

FiTNEZZplaza heeft een eigen bedrijfsfitnessprogramma en is daarnaast aangesloten bij diverse bedrijfsfitnessplatformen. Hierdoor is het voor jou mogelijk om voordelig te sporten, ook bij Stilte in Beweging. Klik hier voor meer informatie of bedrijfsfitness.

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman