Tarieven

Yoga abonnement 

1 x per week 38,50 euro per maand
2 x per week 49,50 euro per maand
onbeperkt  63 euro per maand

10 lessenkaart 127 euro (half jaar geldig)
5 lessenkaart 65 euro (3 maanden geldig)

proefles 5 euro
2 proeflessen 15 euro
proefpakket 20 euro
losse les 15 euro

Proefpakket
Elk mens is anders, elk mens is uniek. Zo sluit de ene vorm van yoga beter bij je aan de andere. En spreekt de ene docent je meer aan als de andere. Om hier van te proeven en om te kijken wat het beste bij je past is er nu het proefpakket. Je mag dan 3 yogalessen volgen bij 3 verschillende docentes, en/of verschillende soorten lessen voor maar 20 euro! (dit is inclusief de kennismakingsles). Je bent zelf vrij om in te vullen wanneer en op welke tijdstip je wilt komen, je meldt je bij de desbetreffende docent om te zeggen dat het om een les van het proefpakket gaat. Voor bestelling en betaling van het proefles, twee proeflessen of proefpakket ga je naar bestel op deze site waarna ik je verdere info zal toesturen en we je noteren op de lijst dat je komt voor het proefpakket of les.

Variabele lestijden:
Je mag komen, wanneer jij dat wilt en hoeft niet van tevoren op te geven. De gemiste lessen inhalen kan tot 1 maand terug.

De 5 en 10 lessenkaarten zijn voor mensen die zo af en toe willen komen en zich niet vast kunnen leggen voor een wekelijkse les. Deze kaarten zijn resp. 3 maanden en een half jaar geldig.

De betaling van de abonnementen gaat per maandelijkse automatische incasso. De betaling is vooraf en zal door ons aan het begin van de maand van je rekening worden geïncasseerd met daarbij de eerste maand de gevolgde lessen vanaf moment van inschrijving van de 1 ste van de maand.

Het lesgeld is een termijnbetaling die is gespreid over 12 maanden. Dat betekent dat de betaling doorgaat tijdens vakanties.

Het lesgeld wat je maandelijks betaalt is een gemiddelde over een jaar. Hier zijn de geplande vakantieweken afgehaald. Wij zijn gesloten met de kerstvakantie en de zomervakantie, de rest van de vakanties hanteren we een vakantierooster.

Nationaal Bedrijfsfitness plan
Yogacentrum Stilte in beweging is aangesloten bij het Nationale Bedrijfsfitness Plan.
Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan geeft je de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting deel te nemen, waardoor het beginnen met yoga wel heel voordelig is.
Informeer bij jouw werkgever of bedrijf of ze zijn aangesloten en je hiervoor in aanmerking komt.

 

 

  • Abonnement
  • Vanaf € 38,50Komen wanneer je wilt,
    vanaf 1 les per week
  • Strippenkaart
  • € 127,-10 lessen kaart
    Flexibel half jaar geldig

Omarm alles wat het leven je schenkt en je zult verwonderd zijn. Vera Helleman