Essentiële oliën workshop Do Terra

met Jasmijn Noot en Madelon Muns

zaterdag 2 juni 13.00-15.00

“Ik wist het altijd al en heb er altijd iets mee gehad. En gebruik het al in mijn leven voor de meest uitlopende dingen. Maar was me niet bewust dat het nog veel dieper doorwerkt dan ik dacht, tot ik Jasmijn Noot ontmoeten vorige week en haar verhaal hoorde. En dacht; nu is de tijd om er dieper in te gaan, te verkennen en onderzoeken en dit naar buiten te brengen. Eigenlijk is het ook zo logisch. De geneeskracht zit in de natuur, daar komt alles uit voort. En wat nou als je de essentie van de essentie van die geneeskrachtige werking weet te pakken. Het werkt niet alleen fysiek in op je lichaam en brengt echte diepe veranderingen te weeg, maar ook emotioneel en daarmee is het echt een geneesmiddel op therapeutisch basis wat je zelf kunt inzetten. Dat dit dieper gaat dan ik aanvankelijk dacht kwam naar buiten toen ik het verhaal hoorde van Jasmijn die met oregano en tijm voor tien dagen een kuur heb gedaan en van haar parasieten is afgekomen en in een halfjaar van heftige eczeem door voedingssupplementen en oliën. Dit was voor haar een dergelijk openbaring dat ze dit wil delen en iedereen de kans kan krijgen om aan hun eigen gezondheid te werken op een natuurlijke manier.  Haar kennis komt dan ook voort uit een enorme passie voor essentiële oliën van het merk DoTerra, het enige merk de hoogste zuiverheid heeft en daarmee een therapeutische ingezet kan worden. ”  Mireille van Bragt

 

Een essentiële olie is een bijzondere substantie puur uit de natuur die praktisch voor het lichaam of diep in de geest kan worden toegepast voor klachten of voor algehele ondersteuning.

Denk aan dingen zoals:
– griep en verkoudheid
– hoofdpijn,
– spijsverteringsklachten,
– huidklachten,
– hormonale ongemakken,
– spier-, en gewrichtsklachten
– gebrek aan energie
– verdriet en andere emoties
– burn-out
– stress en slaapproblemen

Of je nu een therapeut bent die werkt met essentiële oliën, een thuismoeder die geïnteresseerd is om kennis te maken met essentiële oliën of iemand die al bekend is met essentiële oliën en meer wil leren over kwaliteit en gebruik. Je bent bij het goede adres.

Wat je o.a. gaat leren:

– Wat een essentiële olie eigenlijk is
– Wat het verschil is tussen essentiële en etherische oliën
– Wat de kwaliteit van een olie beïnvloed
– Wat Doterra essentiële oliën uniek maakt
– Welke 10 oliën je direct kunt inzetten voor de meest voorkomende huis-, tuin-, en keukenklachten
– Welke protocollen er mogelijk zijn voor de behandeling van ‘ernstigere’ problemen
– De 3 manieren om een essentiële olie in te zetten

Schuif aan op deze middag om te ruiken, voelen en zelfs proeven hoe essentiële oliën jou kunnen ondersteunen.

Neem alvast een voorproefje met onze educatieve blogs: www.schooledbynature.com/blog/

Voor vragen neem contact op:
info@schooledbynature.com (of met Mireille van Bragt-Kuster van Stilte in beweging)

Tijd: Zaterdag 2 juni 13.00-15.00
Aanmelden via;  yogacentrum@stilte-in-beweging.nl

Kosten: 12.50 euro

Waarom is essentiële olie zo krachtig?

Essentiële oliën zijn zo waardevol voor de mens om de volgende krachtige eigenschappen: Antibacterieel, antiviraal, parasiet dodend, schimmeldodend en ontstekingsremmend. Verder kunnen essentiële oliën ons laten ontspannen, oppeppen en ze hebben een positieve invloed op onze emoties.

Ze worden herkend door het lichaam en worden zelfs toegelaten in de cellen, de moleculen zijn zo klein dat ze zelfs door de bloed hersenbarrière kunnen dringen.