Ontspannen en ontvangen

Woensdag is de dag die de werkweek halveert. Een goed moment om jezelf een uurtje te gunnen waarin je alleen maar hoeft te ontvangen en je mag wentelen in liefde en zachtheid. Na binnenkomst wordt je in stilte gereinigd met salie of wierook. Daarna zoek je een plekje waar je niets anders hoeft te doen dan, zittend of liggend onder een dekentje, helende energieën te ontvangen. Daarvoor creëren we een heilige ruimte. In afstemming op de dimensie van Licht en Liefde maak ik gebruik van de shamanen-drum, muziek, klankschaal, aanraking en stilte. Gun jezelf dit uurtje zodat je de rest van de week er weer fris tegen aan kunt gaan.

Even voorstellen:
Ik ben Petra van der Tuin. In 1999 kwam er een grote ommekeer in mijn leven na een jarenlange moeizame en eenzame strijd in en buiten mij. Ik was op zoek naar waarheid en heling. Door de stap te zetten om een opleiding te gaan doen, veranderde mijn hele leven. Ik kwam terecht in een achtbaan waarin ik onderweg de ene sluier na de andere afwierp. Het werd een avontuurlijke, soms onstuimige maar ook wonderlijke rit waarbij ik me in vertrouwen en overgave mee liet voeren door het landschap van mijn ziel.

In de stilte ontmoette ik mijn Zelf en werd ik me bewust van diepe lagen en andere dimensies. Degene die ik dacht te zijn verdween stukje bij beetje. Ik ontdekte een stille, zuivere en liefdevolle kern die zoveel groter is dan ikzelf. Mijn verlangen is om vanuit de Stilte en Zijns energie, mensen die zoekende zijn, contact te laten maken met de essentie van wie we werkelijk zijn, Licht en Liefde.

  • SPSO, Integrale Menswetenschappen te Utrecht, Transpersoonlijke Counseling
  • Vanuit de Soefi traditie volgde ik jarenlang esoterische klassen
  • Lichtwerk op verschillende heilige plekken op de wereld
  • Basisjaar van de opleiding ‘Genezend Tekenen’ in Zutpen
  • Aangevuld met talloze workshops, cursussen zoals: Narratief counselen, Energetisch counselen, stemwerk, werken met engelen energie, droomwerk, clownerie, kindertekeningen lezen, healingworkshops,

Vervolgens liet ik alle vormen los en werk met mensen vanuit dat wat er wil ontstaan en nodig is in het hier en nu.

Verder geeft Petra samen met Sandra Broer de baarmoederblessingsdagen, organiseert zij Stilte en Zijns-dagen bij haar thuis en kun je bij haar terecht voor de wekelijkse inloop tekenochtend. Ook neemt zij deel aan de Stadsverlichtingmeditatie van Tijn Touber in haar huiskamer.

Voor meer info over Petra en haar praktijk Eenvoud, licht en liefde
kijk op haar website:  www.petravandertuin.nl

Of bel 06-5234339906-52343399 of neem contact op via de mail petravandertuin@gmail.com

Mireille van Bragt over Petra:
“Petra is een van de meeste zuivere, liefdevolle mensen die ik ken en haar talent is dat ze een ieder de ruimte geeft om totaal zichzelf te zijn. Je voelt je dan ook direct op je gemak bij Petra. En daarom ben ik ‘ziels’ blij dat ze nu bij ons de ruimte krijgt om je jezelf te laten voelen….. xxx”

 

Deze les wordt gegeven op woensdag 20.45-21.45 door Petra van der Tuin

Heb je wat moeite om een uur te liggen op dekens, dan kun je een extra slaapzak of een zachte mat meenemen!

Innerlijke stilte, inzicht en wijsheid kunnen alleen groeien wanneer we kunnen rusten in vervuld zijn in dit moment.
Jon Kabat-Zinn