Yoga voor jongeren

 

Het leven is druk! Een zo hoog mogelijk niveau halen op school, toetsen leren, keuzes maken, sporten, muziek, Facebook, Snapchat en Instagram bijhouden, continu appen met vrienden, enz. enz. …. bijna geen tijd meer voor familie …. En alles gaat al zo snel!! En je neemt ook geen tijd meer voor jezelf, om even te ontspannen. Stress, faalangst, onzekerheid, slechter kunnen slapen, soms pijnklachten aan rug, schouders en nek, migraine, gedragsveranderingen ….

Herkenbaar? Dan is yoga misschien wel iets voor jou!
Doordat onze yogadocent al ruim 15 jaar werkzaam is in het voortgezet onderwijs, weet zij als geen ander welke hoeveelheid en complexiteit aan emoties, gedachten en gedrag zich afspeelt bij de jongeren. Dat wat er gebeurt op de yogamat, zal ook gebeuren in het dagelijks leven. Er worden tips gegeven om op een goede en zelfbewuste(re) manier te leren omgaan met alle dagelijkse stress en spanningen waar ze mee te kampen hebben, zowel op school als buiten school.

De lessen zijn uitdagend en dynamisch, waardoor je weer wordt teruggebracht bij je eigen lichaam. Tegelijkertijd brengen de yogalessen een moment van aandacht voor jezelf en rust. De lessen zijn leerzaam en gezellig en totaal niet wollig!

Je leert tijdens de yogalessen je eigen lichaam en je grenzen beter (her)kennen en je wordt hierin ook een beetje uitgedaagd. Hierdoor groeit niet alleen je lenigheid en je kracht, maar ook het zelfvertrouwen en het lichaamsbewustzijn!

Af en toe voelt het alsof er een storm woedt in je hoofd, is het moeilijk de juiste keuzes te maken of kom je om in al het huiswerk en de proefwerken die liggen te wachten. Dan is het goed om oefeningen te gaan doen waar je energie van krijgt. Je voelt je beter, zekerder en meer alert. De yogaoefeningen helpen je ontspannen en geven je (meer) energie, kracht en zelfvertrouwen!

Yoga is goed voor je lichaam, je wordt sterk en flexibel. Yoga is als een time-out. Even niet denken aan school, toetsen of andere stress, maar tijd maken voor jezelf.

De les wordt gegeven op maandag 17.00- 18.15 door Judith Zieltjens vanaf maandag 15 januari 2018

Voor deze les is een speciale 10 strippenkaart voor de yoga voor jongeren, waarmee je ook alleen aan deze les mee mag doen, voor de gereduceerde prijs van 85 euro. Deze kaart is 5 maanden geldig.

Omdat we heel graag zien dat deze doelgroep kennismaakt en ervaart wat yoga voor hun kan doen, hebben we nog 2 gereduceerde tarieven, afhankelijk van inkomen en nader te bepalen door de docent of je hiervoor in aanmerking komt.
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Bestel deze kaart HIER

Meld je aan voor een gratis proefles – yogacentrum@stilte-in-beweging.nl

 

 

 

Laat komen wat komt, laat gaan wat gaat, vind wat blijft. Ramana Maharishi